Web sitenizde doğal reklam yayınlayarak gelir elde etmek ister misiniz?

http://advancenative.com/yayinci/?utm_source=medyaistasyonu&utm_medium=banner&utm_campaign=OcakPublisher
Doğal reklamlar, son yıllarda hem reklam verenlerin hem de web sitesinde reklam yayınlayarak gelir elde edenlerin en çok ilgi gösterdiği konuların başında geliyor. Doğal reklamlar hem site sahipleri hem reklam verenler hem de ziyaretçiler tarafından en faydalı internet reklamcılığı modellerinden biri.

Ziyaretçiler yıllardır klasik internet reklamlarından oldukça fazla sıkıldı. Bundan dolayı da son yıllarda reklam engelleme programı kullananların sayısı arttı. Bu da markaların milyonlarca dolarlık reklam bütçelerinin çöpe gitmesine yol açtı. Bunun bilincinde olan markalar artık tüketicilere native reklam modelleri ile ulaşmaya çalışıyor. Doğal reklamlar günümüz online reklamcılığında hem marka hem yayıncı hem de tüketiciler tarafından ilgi görüyor.

Doğal reklam modelleri, web sitesi sahipleri için diğer klasik reklam modellerine göre daha kazançlı olabiliyor. Web sitesi ya da blog sahibiyseniz ve siz de sitenizde doğal reklam yayınlayarak gelir elde edebilirsiniz.

Bu yazımda "Siteme reklam almak istiyorum, Adsense alternatifi reklam sitesi arıyorum, Adsense Türk alternatifleri, web sitemden para kazanmak istiyorum" diyenler için alternatif olabilecek native reklam platformu Advancenative hakkında bilgi vermek istiyorum.

Advancenative'de süreç şöyle işliyor:

1-Yayıncılar advancenative.com/yayinci adresindeki formdan internet siteleri ile yayıncı ağına başvuruyor.

2-Başvuru incelenip onaylandıktan sonra taraflarına panel giriş bilgileri ve reklam kodları iletiliryor

3-Yayıncı kodu ilgili yerlere ekleyerek reklam yayınlarına başlıyor.

4-Panel üzerinden anlık olarak istatistikleri takip edip, gelir elde ediyor.

Advancenative markaları doğru hedef kitle ile buluşutururken yayıncılarımızın sitelerine de yeni ve doğru hedef kitlede trafik akmasını sağlıyor. Reklamların alacağı performanslar, size doğrudan yüksek gelirler olarak geri dönüyor.

Advancenative native reklam platformunun markalar için faydaları

Doğal reklamlar zamanı: Reklam körlüğünün en üst seviyede olduğu bugünlerde markanızı doğal reklamlar ile fark edilir kılıyor.

Coğrafi hedefleme: Reklamların seçtiğiniz coğrafi konumlarda gösterilmesine olanak sağlıyor.

Demografik hedefleme: Reklamlarınızı, tercih ettiğiniz yaş kırılımı ve cinsiyete göre gösterilmesine olanak tanıyor.

Raporlama ve optimizasyon: Detaylı raporlama olanakları ile, en doğru reklam etkileşimini nereden aldığınızı belirliyor, reklam optimizasyonunu 7/24 esasında buna göre yapıyor.

İnternet sitenizde doğal reklamlar yayınlayın, gelir elde etmek istiyorsanız http://advancenative.com/yayinci/ linkini tıklayarak Advancenative native reklam platformu yayıncısı olabilirsiniz.
Web sitenizde doğal reklam yayınlayarak gelir elde etmek ister misiniz? Web sitenizde doğal reklam yayınlayarak gelir elde etmek ister misiniz? Reviewed by Medya İstasyonu on Perşembe, Ocak 04, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.